Etsin hyvää ja luotettavaa sijoituskotia helmikuussa luovutusiässä olevalle vehnäterrierin narttupennulle.

Jos olet yhteistyöhaluinen, vehnä on sinulle entuudestaan tuttu rotu, pidät koiran kanssa harrastamisesta eikä turkinhoito ole sinulle ongelma niin ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

Sähköpostitse: katjapaivinen@hotmail.com tai puhelimitse: 0405603236

 


Elville ja Onnille pentuja toiveissa keväälle/kesälle 2019! Tästä pentueesta odotamme reippaita ja potentiaalisia harrastuskavereita!

Elvi

C.I.B*& FI & EE & LV MVA RigaWinner’18, FI RTVA TK2 Vehnäpellon Glitter

 

Lonkat: A/A

Kyynäret: 0/0

Silmät: Ok

PLN normaali

MH-luonnekuvaus suoritettu hyväksytysti

 

 

Onni

TK1 TK2 Allta Madra Bairrfhionn

 

Lonkat: A/A

Kyynäret: 0/0

Polvet: 0/0

Silmät : Ok

PLN normaali

MH-luonnekuvaus suoritettu hyväksytysti

Luonnetesti 172 p.

 

Elvi on aktiivinen harrastuskoira, sen kanssa on harrastettu tokoa, rallytokoa, agilitya ja koiratanssia. Rallytokossa Elvi on saavuttanut ensimmäisenä vehnänä Suomessa Rallytoko valionarvon! Tottelevaisuuskokeissa Elvi on saavuttanut AVOimessa luokassa ykköstulokset. Elvi on nopea oppimaan, sillä on erinomainen toimintakyky joka kestää harrastuksissa myös paljon toistoja kyllästymättä siihen. Elvi on suorittanut MH-luonnekuvauksen hyväksytysti. Se on äänivarma koira, avoin vieraille ihmisille ja helppo koira kaikkialla missä sen kanssa kulkeekin. Kotona Elvi on rauhallinen tyttö. Näyttelyissä Elvi on saavuttanut Kansainvälisen Muotovalionarvon.

 

Onni on myös paljon harrastanut koira; pääasiallisina lajeina toko ja agility. Onni on vilkas ja leikkisä poika joka on aina valmis tekemään töitä. Onni jaksaa harrastuksissa tehdä pitkiäkin suorituksia aina yhtä innokkaasti. Onnilla on myös ykköstulokset tottelevaisuuskokeen AVOimesta luokasta. Onni on MH-luonnekuvattu hyväksytysti ja luonnetestattu upeiden pisteiden kera. Se on äänivarma koira eikä sen elämä pienistä hetkahda. Arkielämä Onnin kanssa on helppoa sen avoimen ja iloisen luonteen myötä. Onni on käynyt vain kahdessa näyttelyssä nuorena mutta teki nyt upean comebackin kehiin veteraani iässä saaden heti Sertin.

 

Molemmat koirat elävät normaalia kotikoiran arkea. Niiden kanssa harrastaminen on mielekästä, ne palkkaantuvat hyvin nameilla ja leikkimällä. Molemmat pentueen vanhemmat ovat perusterveitä koiria. 

Tulevista pennuista odotamme reippaita kavereita joilla riittää toimintakykyä harrastuksiin.

Pentue tehdään yhteistyössä Elvin omistajan Sadun kanssa ja pennut tulevat kasvamaan Elvin omassa kodissa Helsingissä 'kaiken keskellä' tottuen normaaleihin kodin ääniin ja askareisiin. 

Mikäli kiinnostuit tästä yhdistelmästä niin ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:

katjapaivinen@hotmail.com tai puhelimitse 0405603236

satu.erkio@gmail.com tai puhelimitse 0407192587

 

Hyvä tietää! 

Jokainen Vehnäpellon pentue on tarkkaan harkittu. Jalostukseen käyttämäni koirat ovat aina terveystutkittuja, hyvä luonteisia ja kaikin puolin terveiksi todettuja. Toivon löytäväni pennuille yhteistyöhaluiset kodit joissa ne saavat elää tasapainoista perhekoiran elämää. Pennut kasvavat meillä kotona "kaiken keskellä" ja koitamme tarjota niille mahdollisimman hyvän alun tullakseen reippaiksi ja sosiaalisiksi koiriksi. Meiltä pennut tassuttelevat maailmalle aina rekisteröityinä ja eläinlääkärin tarkistamina, tunnistusmerkittyinä (mikrosiru), pestyinä sekä trimmattuina. Pennun mukana tulee hoito- ja ruokintaohjeet. Toivon yhteydenpidon jatkuvan myös pennun luovutuksen jälkeen ja mm. trimmaan kasvattini mielelläni jatkossakin. 

Kaikki Vehnäpellon kasvatit terveystutkimuksineen löydät Suomen Kennelliiton KoiraNet sivustolta.
Liitän kasvattini omistajat Kerry- ja Vehnäterrierikerho ry:een ja maksan ensimmäisen vuoden jäsenmaksun.